Selasa, 21 April 2015

Khalisa Lipcare

 Im glad cz now Indonesian Cosmetic Industry adoring covered woman like me/
After shampoo and compact powder use Islamic name. Now was born a lip care with Khalisa name and put a covered woman as the model.
Thanks to choosing me be the one of first people to havin this. Cz i never seen this product at supermarket yet until these day.
I used this lipcare since a week ago, and the smell its kind like mix bubblegum and fruit. And the smell so lasting.
~ start to care your lips now ~ 

A Letter for Y-o-u

I MISS YOU! miss you so badly, maybe i can hug my body and cryin cz i miss you so much.

hey i just miss you, doesnt mean i want you comeback into my life.

i miss you, so doesnt mean im gonna demand you to do all sweet things that you have done to me.

ohyeah until now i still cant believe that we are being separated, but we must greatful wif this situation... if we are still together maybe u will not get wht u hv like now. and maybe i will not go far as like my dream. cz ours love are so big! we felt to deep to that 'place' each other.

im sure that im so easy to be found. and i know that u really know how to find me. so please hang your phone and making appointment to me.
we really need to talk, see each other, laughin, and hugin.

belive it or not, on my mind u r still the perfect person, all you kindness everlasting on my mind.
i know u also not feelin good with this situation, so please dont make me feel more guilty cz i always think that your condition like that.

it wasnt ever goodbye of us, u just leavin and run like zombie.
i dont want to see u like that... how can i forgive myself if u still like that.

please give 'us' beautiful goodbye... so it will give beautiful 'mark' of us.



---------im waiting for you, when ever the situation, we need to make '4 eye' meeting-------





big hug
-aez annisa-

Safe Haven

Today I just watched “safe Haven” movie...
Those story gimme ‘new hope’
how can destiny change Katie’s life? She was stuck in her marriage, and after that she found nice place and start her happy life!


Honestly since long time i'm so curious about my future, where destiny will bring me?
Ist u ever feel that everything u do seems useless? But u must keep going cz u doesnt hv choice?
Ist u ever feel that u want to jump out but still have responsibility from where you are?
Ist u ever feel that u always thinking out of the box but people feel u r freak?
Ist u ever feel your body and your skin so ugly even u see many people more worst than you?
Ist u ever feel someone dislike you even you tried to be nice person?
Ist u ever feel that something sweet ever already waiting you ‘there’?
Ist u ever feel that all your way to made u feel ‘safe and sound’ its kind of boring right now?
Ist u ever feel that u really want to leave everything u have now?



-           W h a t          k i n d o f      b o r e d        p a r t            o f      l i f e  i s        t h i s - 




Kamis, 16 April 2015

Don't Settle!





just today watched Steve Jobs movie... see? to made something big, its fuckin hurted, not just problem from partner in business but also from friends in real life.
and wht i got another point in this movie? u can't be success if u waste most of ur young age to stuck in love relationship.




“if you’re not losing friends, you’re not growing up”

-advice from a friend i’ll never forget

Minggu, 12 April 2015

Masa Transisi

Setelah gw berfikir, ternyata lebih bangga dan menyenangkan menjadi travel blogger daripada fashionblogger. Tapi lebih menyenangkan lagi menjadi keduanya dalam satu waktu. Namun mau apa dikata, saya tidak seberuntung Nicole Warne yang memiliki pacar photographer yang bisa diajak bekerja bareng disetiap projectnya.

Ya mungkin untuk kedepan bakal jarang gw ngepost poto tentang fashion, seperti yang kita tau barang fashion tidak semuanya murah. Dan harga tiket pesawat sangatlah mahal, so gw kudu wajib nabung, karena ga mau menyusahkan orangtua. Lagian lebih bangga dan kesenangan yang didapat 100x lipat lebih terasa kalau gw bisa mewujudkan hobi gw dengan menggunakan uang sendiri.

So bantulah diriku dan support diriku untuk menjadi gadis muda dari Indonesia yang sendirian menjelajah dunia dan membawakan cerita hebat buat kalian. Caranya? Ya memang dengan memvisit dan share akun blog travel gw itu sangat membuat hati gw senang. Tapi untuk menyempurnakannya maka berdonasilah buat gw, caranya plis belanja di @aai_official. Buat cowo yang mau support tetep  harus beli, ntar barangnya dikasihin ke gebetan elo atau adek elo deh hehehe, jadi sekalian elo bikin 2 orang wanita senang... yang pertama gw dan yg ke dua ya orang yg elo kasih gift wkwkkw.

Hmmm karena ini jaman Jokowi alias jaman udah modern, kayaknya udah absurd kalau poto banyak2 di print lalu di pajang dirumah. Nah lebih baik pajang di blog ye, anytime elo bisa liat tanpa harus ke rumah gw dulu LOL


Oya walau gw dalam masa transisi jadi travel blogger, gw masih tetep nerima endorsement buat produk lokal Indonesia. Brand luar juga gw tetep terima, asal semua produk diabuat dengan cinta ;) 



liat poto ini ntah mengapa jadi inget mak gw

dibayarin sensei gw naik kereta cinderella. mahal gilak!


bekas perang dunia ke dua
krakow


blur? ya namanya juga minta tolong dipotoin
i m a g i n e

jhon lenon wall

berlin

summit at eiffel tower

louvre musee

veronica sampe belajar bahasa inggris buat kenalan sama gw


*ntah mengapa kok gw sedih ya nulis artikel ini? seakan niat awalnya bikin ini blog buat fashion dan sharing story, tapi ternyata harus say goodbye sama fashion. huhuhu lillahitaala)