Jumat, 28 Juni 2013

Damn! i Miss Indonesia Somuch!

my classmate at japan they are come from amerika, china, singapore, taiwan and etc
and my campus is so famous at japan
for me japan is robocop country
but
anything that i met in japan cant decrase my love to Indonesia
yeah now i will stop bullying Indonesia!
i was heard my friends life at their country
uh dude! indonesia is the best place for your life!
at china my friend never heard about "Line" account and facebook accessible at China! ah suprise i just knew it!
and my friend comefrom taiwan, he is loving indonesian people, because he is fan of Taufik Hidayat!!!!!!!!!!! ah gilak gwe kaget bgt pas dia bilang ini! hahahhahahaha bangga gilak deh gwe, dia bilang Taufik Hidayat itu mainnya jago, dan dia ganteng! hahahah emang iya sih cowo Indonesia banyak yang ganteng hohohoho

selama di jepanghal yang paling gwe kangenin dari indonesia adalah ; mang tek tek yg keliling komplek, dan mang ojek yg always available disaat butuh
huhuhuhu i dunnow how to say
but, trust me! Tuhan tak pernah menciptakan sesuatu yg sempurna didunia ini, karena kesempurnaan hanya milikNya, what ever where you live now! syukurilah, karena setiap tempat itu memiliki keindahan dan kenyamanan yg Allah berikan, specially Indonesia! ah! walau politik dan segala aspek carut marut di negara itu, trust me indonesia itu ngangenin banget, dan rasa nasionalis gwe semakin memuncak ketika gwe tinggal dinegara orang, yah walau ini negara maju, harus di catat ya, "tinggal" dan "liburan" itu beda, kalau untuk liburan ya recommended banget memang... tapi kalau untuk "tinggal" dan hidup, uh im sorry!


sorry for latelypost
im really busy and never hv much time to "me time" but now i will post some picture from my ipad
and maybe for long story i will share to you on next post or i will edit this post

and this picture i will share from my trip indonesia - japan and some day in japan
































































Jumat, 14 Juni 2013

Shining In the Morning










silau coyyy hahahaha









 







did you know? i have big problem with "wakeup in the morning" i dunnow why that always happened to me, thats always made me feel sad and annoyed because im always missed my class, thank to God i have best firend that she always help me to signing my absent :P hahahah thats so helped me to my collage hahahaha
but today! im woke earlier and i took some photo at garden close from my home
how happy im today! wokeup in the morning and did something amazing that i love!
morning is everything for me! specially subuh ;)

my style to day, i mix pink and yellow, yeah this is so suit with green grass such as my background, and i added fur and flower to my big cap
thats made my cap so specially then other people have hahaha :P

i call my hijab today is "tumpuk jidad" because that what im to do with my hijab hahahah but im added fure to make speciall impression

yeah thank to God You always give me best idea, and i can made it happen, i hope you like it! like i love this photo session ;)

Rabu, 12 Juni 2013

Kain Songket Melayu

"songket melayu" this is melayu's ethnic fabric and this is original songket
how to know this is original or fake fabric? yeah you can know it with same trick that you checked to know batik original

I chose songket melayu because that motif is rare on the island of Java, and I made it to clothe, becqause in Melayu island songket is made for skirt, and no one made it to be clothe hahahaha
especially in java island songket is have very high price even up to millions

I use this shirt when there is a formal event, but still with a combination of my own style
I named this hijab "tanduk domba" because it resembles a ram's horn  hehehe
and for accessories I choose  something blink between the head and neck
for pants, yeah this rock! hahahahah


**********************************************************************************
"kain songket melayu" ini ethnicnya kain suku melayu dan ini kain asli

saya memilih menggunakan kain songket melayu karena moftifnya yang belum pasaran di pulau jawa, dan saya memilih membuatnya menjadi baju karena udah basi kalau dibikin jadi rok

apalagi busana songket yang dijual dipasaran memiliki  harga yang sangat mahal bahkan bisa sampai jutaan